MZ i Simson

Кликнете върху картинката за да гласувате за сайта в BGtop!
Благодарим Ви!

Правилник на форума

Go down

Правилник на форума

Писане  Nedko_vn on Пон 10 Авг 2009, 00:17

Правила отнасящи се за всички:
1. Писането на кирилица е задължително. Забранява се заместването на букви с цифри, като: "ш, ч, ъ" с "6, 4, 1". Съобщения и теми писани на "азбуки" различни от книжовния български ще бъдат заличавани без предупреждение.
- В случай, че въпросите и темите Ви са написани грамотно и граматически правилно, шансовете за бърз, точен и полезен отговор се увеличават значително.
2. Темата, която пускате трябва е в точният раздел, в противен случаи темата Ви ще бъде преместена/изтривана.
3. Спазвайте добрия тон във форума(бъдете за пример и по другите форуми).
- Обиди и висок тон(главни букви) не се толерират във форума. Спазвайте добрия тон!
4. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате колегите в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
5. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан по преценка на модериращия мнението му.
6. Всякакви лични въпроси и теми , не засягащи останалите потребители се обсъждат на лични съобщения а не на страниците на форума.
7. Забранени са всякакви реклами на други мото форуми, освен ако това не е предварително съгласувано и одобрено от Администраторите.
8. Цитирането на предходния пост, непосредствено преди вашия е забранено. Това прави постовете по-дълги и от там страницата.
9. Забранява се писането на мнения само с главни букви.
10.Забранени са постове, които съдържат само емотиконка.
11.Да НЕ се публикуват снимки с големи размери, които затрудняват разглеждането на форума от останалите потребители.
12.Забранено е регистрирането на повече от един акаунт от един и същ IP адрес.
- При нарушение на правилото, администратора запазва правото си да изтрият акаунта, и дори да сложат бан на IP-то, което е нарушило правилото.
- Ако ви се наложи да регистрирате втори акаунт, задължително уведомете Администратор на Лично съобщение, в което е препоръчително да споменете причината за вторият акаунт.
13. Да не се използват лични съобщения, с цел рекламиране на друг сайт или услуга.
- Съдържанието на личните съобщения да НЕ противоречи на Правилата на форума.
14. Забранени са публикациите на теми и мнения, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората. Забранено е публикуването на порнографско и оскърбително съдържание.

Какво да правя ако някой се заяжда с мен?
- Не отвръщай на нападката, обърни се към нас(Админ и модератори) - ние ще преценим колко голям е спора и ще предприемем нужните мерки. Отвръщането на нападките на заяждащият се потребител само могат да влошат и вашето положение във форума.
- Потребителите трябва да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или форума ще бъдат премахвани.
- Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязнен към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - предупреждение или банване. Правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на форума или потребители, модератори, администратори на форума.

При нарушение:
Всеки нарушител ще бъде наказан с предупреждение, при 5-то предупреждение потребителят получава БАН.

Правила за модераторите:
1. Прекаленото величие, тип: "Аз съм Модератор и правилата за мен не важат" е неуместно.
2. Да наблюдават темите и мненията, публикувани във форумите и съблюдават спазването на добрия тон.
3. Да зачитат и уважават мнението и правата на потребителите и с действията си да служат, като пример за всички потребители.
4. Да помагат на потребители, когато те имат проблем с използването на функциите на форума.
5. Нямат право да трият теми/мнения само защото не е по-техните изисквания. Разрешава се да редактират и предупреждават за допуснати нарушения.
7. Модераторския цвят за редакция е син, за по добра нагледност при промените. Червеният е запазено право на администратора.

При нарушение на някой от тези правила сигнализирайте на Администратор.


При неспазване на което и да е от горепосочените правила подлежите на модераторски контрол.
За спешни въпроси и отговори, ползвайте чат-канала към форума .


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администратор и модераторите (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).


_________________
avatar
Nedko_vn
Администратор
Администратор

Брой мнения : 1187
Points : 1800
Reputation : 128
Join date : 09.08.2009
Age : 49

http://bgsimsonimz.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите